söndag-

tjaaaaa readers, hähä. Gårdagen var bra, först babysitter sedan drog vi till la cancha och efter det till nsb, satt mest i en port för det var så fucking kallt! vaknade vid 12 och sen dess har jag inte gjort något speciellt, är med C igen, vi tränar på danserna hehe, har missat mycket :P (då jag slutade dansen) men nä, börjar igen. Pallar inte sitta hemma every day längre...  Måste åka hem snart, har fett mycket plugg, alltså to much. Kommer ens inte  hinna klart med allt ikväll (panik) jaja pussssssssssssssss.
/i


gissa va jag har fått!!!

hajsan  :D är hemma hos syrran nu , min lilla kusin o hennes föräldrar är här. hon har blivit såå stor! hahaha o gissa va jag har fåått!!! jo jag har fått linser :D haha gråa. Jag och galningen amy (lill kusinen) har tagit några bilder här  får ni några haha .

         

/lisa


goodmorgoon!

godmorning!! vaknade för en stund sen,  började fixa mig direkt när ja vaknade. nui är jag klar hihi fixade mig snabbt idag :P ska gå till min syster nu eftersom min lilla kusin är där nu och jag har saknat henne sjukt mkt. Jag är ju hennes gudmor hahaha. Kan ni tänka er att jag är en gudmor hahahahahaha.
Men men nu måste jag börja röra mig dit. Jag kanske slänger in ett inlägg när jag är där.

hare bra alla söta och tunga läsare. kisses & hugs / lisa  
Njut av den här sköna låten sålänge !! pöss


trååååk -.-

tjabaaa, alltså ni anar inte hur tråkiigt jag haaaar. Jag har inte gjort nååånting idag, får ångest. Min lördag har verkligen varit keff. Jag måste se till att det inte händer samma sak nästa lördag./lisa


hos claudia

HOLAAAAA AMIGOS. Sitter hos claudias farsa nu, drog till skäris med henne en snabbis för att fetta mig igen på donken, inte bra. Men jaja det är helg ;) sedan drog vi till hallunda för att handla lite comida (mat) som vi sedan skulle laga, vi har varit barnvakt mot hennes syskon, eller rättare sagt vi är det fortfarande. vi ska vara det fram till kl 8, sedan ska vi till fittja, till la cancha, det är typ en fotbollshall fullt med killar hahahaha. Men, vi ska fixa oss lite, look like shit har inte pallat göra det idag... Ajaaaa, kiss n hugs. 
/isabel


gina tricots nya modell

Vad tycker ni om Gina tricots modellbyte ?

kan ni tänka er att hon är 39 år gammal :O



Själv tycker jag att båda är jätte snygga o passar i allt men på olika sätt, vad tycker ni ?:)

XOXO Lisa


godmorgonnnnn

GODMORGOOOON VÄRLDEN. Vaknade precis, å är sjuuuuuuuuuukt trött. Kunde inte sleep again, så gick upp ist. Paulina min tjockis bulle ligger fortfarande och sover, och snarkar hahahahah. Iallafall. Vi hade det kul igår, like usual, deckade först vid 2 sen vaknade vi 5 och efter ett tag deckade vi igen hehe. Jaja. Dagens planer är väl att jag ska sitta babysitter med claudia, haha jävla nolifers man är då. Nä, men det är chill. Sen vet jag inte så mycket mer, ajaaaaa. ska snacka med lisabitch på msn, love to u amore. pussssssssssss.
/i

godmorning !

GOOOOODMORGOOON ! Har nt bloggat de har dagarna har nt haft tid och d hade hänt några saker men aja, har precis vaknat, är jävligt trött men kan nt sova -.-
Igår var jag i skolan slutade vid 2 tiden tror jag, jag hade drama o som vanligt hade vi skiiit kul, hahaha va ska man göra när man går i samma grupp som min älskling Sandra och Rayhana hahahah vi dör av garv av minsta lilla hahahhaa bästa me er tjejer, stor kärlek till er. Efter skolan åkte jag till hallunda och köpte örhänge eftersom min var för liten, efteråt åkte jag hem och åt snabbt för att jag, Claudia, Pamela och Issa skulle sola. Efter att jag o Claudia hade solat åkte vi till 2:a hemmet i skärholmer för att vi hade tjejgrupp. jag kom hem kl 10 typ. 

 Idag vet jag inte vad jag ska göra fktiskt måste hitta på något:) 

Va har ni för lördagsplaner? :) 



Sandra, jag och Rayhana <33


hos paulina

Hellu. isabel här, sitter hos paulina, vi kom precis inn skit kallt ute asså :P vi har vart överallt, eller på morgonen drog jag till tullinge gy med lopez. senare mötte jag paulina vi drog till skäris för att käka sen mötte vi sofia, var i pulsen först, sen aspudden typ. aja vägrar gå ut, det är hundra minus grader förfan. aja ska sluta babbla, pussss.

ny header!

Hallu. Isabel här, har gjort om headern, haha lisas mästervärk var ju så snygggggg. Fast ska inte säga ngt. Den här ser likadan ut ;P Jaja. Har feber och grejer, vilket betyder att jag har legat i sängen hela dan. Imorgon äre äntligen fredag. Om jag mår bättre ska jag y & f till rågsved. Annars blir jag hemma, blöh. PUSSSS.

fuck

arsenl förlorade igår.... jävla skit.  jaja är hemma idag, ska göra frukost, duscha och sedan plugga. hajdo.
/i

:)

shooo :) det blev inte som planerat p.g.a snöstormen. ville bara sitta hemma och mysa haha. och historian får ja skriva klart imorgon i skolan med hjälp av några, smart va haha :P jag måste skärpa mig och göra klart all plugg i förväg från o med nu hahaha.
Har inte dansat på länge, men ja har dans imorgon :D saknar verkligen det :D Dans och musik är allt!! :D

menmen ska inte babbla mer:) 
 
godnatt sötisar sov gööööttttt och dröm om mig hahaha pössss<33


Den här bilden e till dej Isabel, vet att du älskar den hahahaha! lova ya<3


rabih - you are not alone


FUCKING ÄLSKAR LÅTEN! & älskar rabih. Hehe.
Skolan idag var pisstråkig, lr egentligen inte, har nästan aldrig tråkigt. Och sen vare skönt att de bara var nior i skolan. när återsamlingen skulle börja drog jag till huddinge, ville se hur skolan såg ut och lisa går ju där, men nej. aso haha vet inte gillar inte skolan på något sätt, så får se hure blir. Mår kefft, huvudvärk, ont i halsen och lite feber. Tror jag stannar hemma imorn för att plugga, pluggar verkligen skitbra hemma... Jaja lyssna på låten och njut istället. Chau!
/ I

Lisa in the house !!

tjaaa sötnosar :) Kom hem precis från skolan, jag har skit ont i magen ja vet inte varför:( men men Idag var skoldagen helt okej. Började kl 8 och slutade 20 över 2, isabel och paulina kom t min skola idag hihi men de var inte där länge bara 20 min haha.
Idag måste jag skriva klart historian(Jag har inte ens börjat kaaos !) sedan blir det dans :D

men ni får ha d bra, peace and love! <3
XOXO Lisa

Jag bjuder på den här bilden :)


paradise hotel<3

NEMEN TJEEENARE. hehe. idag var jag inte i skolan, var på "provapådag" på psyk. gymnasiet. skitaaaaa bra skola :) me like. orkar ens inte blogga, & jag väntar tills kl blir 11. missade paradise igår (första avsnittet) så kollade inte på det andra som kommer direkt efter. och idag äre väl final? iaf. avsnitten kommer inte ut idag förens kl 11 på internet. men dem flesta har redan avslöjat att stefan åker :( och ANDREAs älskling kommer in igen. alla vet ju att jackie vinner men hejjar fortfarande på cimon. och nu då andreas. hehe bara paradise snack. jaja ska städa rummet nu. mår skit, huvudvärk + fetaste illamåendet (som jag har haft i 2 days nu) bye.

Nej Isabel!

Tjaa hetingar ! Slutade skolan vid 12 idag o var hemma vid 4-5 tiden HAHA gick förbi min gamla skola innan ja kom hem ;)
O nej Isabel du ska välja Huddinge gymnasium inte solna HGY är mycket bättre och du kommer ha roligt med mig såklart också hihi. Så låt mig komma till saken, VÅGA VÄLJA SOLNA! hahahaha driver men du ska börja i huddinge deal ?
huddingegymnasiet är väldigt bra gymnasium så ja rekomenderar er allaatt ta den ;)

Jag e sjuuuukt trött idag skulle igentligen til skärholmen C men orkade inte för att jag var så trött! hade ingen dans heller, har inte haft det på länge men ska ha det på torsdag som tur :D

men men ni får ha det bra sötisar puusss !
XOXO Lisa


 


isabel här

hellu. har egentligen inte tid att blogga men snabbt nu, skolan var seg, men var alltid på lika bra humör hehe. sen stannade jag kvar med carro, jos & amanda, vi chillade lite och så innan vi drog på öppet hus i solna. asså bästa skolan(!) sorry lisa men jag kmr svika dig nu hahaha. jaja kom hem för en timme sen, ska duscha nu och sen försöka sova. ska dit imorn på öppet hus :) jaja. ska sluta snacka och ta duschen före min bror. pussss...

:D

Tjeeena alla vackra läsare! Jag hann inte uppdatera idag när jag kom hem, var hemma vid 5 tiden, åt sen drog jag till musikhuset (fritidsgård). nu ska jag kolla på Paradise hotel så kan inte blogga så mycket.

Ere nån av min söta läsare som kolla på den :D

ska nog nt uppdatera mer idag så godnatt på er alla ! peace and love !

XOXO Lisa <3


:)

HOOOLLAA AMOOREES! Hur ere :D hittils har ja haft en rolig dag, det blev som planerat jag Saandra kom t skolan tidigare än vanligt för att plugga. Det gick ganska bra på provet. men men nu sitter jag i skolans datasal med Basmal. Slutar vid halv fem idag, kill me! :( har inga planer för idag. vill gå o hälsa på morbrosfru somm precis kommit tillbaka från sin roliga semester :) men ja får se hur det blir :) Har ni några planer för dagen ? Ni får ha det bra sötisar bloggar senare när ja kommer hem. kisses and hugs <3 XOXO lisa <3

vill ha sommar !:(

Ere bara jag som vill ha sommar/vår? :(


Jag i mälaren

XOXO Lisa <3


utråkad

Hallooo :) Sitter här och ruttnar framför datorn, har inte gjort något speciellt sen jag kom hem ifrån Lisa, tanken var väl att jag skulle plugga, men nä. orkar inte. måste städa rummet fan, it's look like shit. och garderoben, majgad. Jaja, har inte så mycket att säga. Det är väl mest lisa som vill att jag ska uppdatera lite då och då haha har ingen lust egentligen, men för din skull babe.


hahahaha jag & lisa.

Dagens låt !


plugg :(

tjaaaa snyggingar:) nu har Isabel åkt hem o ja sitter här sj som en idiot :( saknar henne redan hahahaha, idiioten hade PMS o blev sur för minsta lilla men jag förstår henne haha, älskar dig ändå galning <3. nu måste ja börja plugga men ja pallar nt, ska inte stressa heller för att jag börjar kl 12 imorgon fast ska vara i skolan tidigare med sandy för o plugga. ska nt babbla mer, ska kanske uppdaterar senare. kisses & hugs <3

XOXO Lisa


jag o sandy älskling <3


godmorgon!

Goooooooooodmorgon. Vi vaknade för en liten stund sen, har precis varit nere och käkat frukost. Dagens planer för dagen för oss båda är väl att plugga, lisa har idrottsprov imorgon och isabel inlämningar i so. Aja nu ska vi chilla bara, bloggar senare. puss


a walk to remember

Sitter och kollar på film med Isabel just nu, a walk to remember. Den är så bra :) Men långtråkig haha bella är helt inne i filmen hahaha. Vi hann aldrig till kiosken för att köpa lite smått och gott så det fick bli fruktsallad istället,


bäst på fest

 
Diggar låten grovt :D /lisa

en del bilder från igår


hahaha misslyckade

Sho alla :) Just nu äre vi båda som skriver här tillsammans, vi har precis lagat en fet jävla god middag. Kyckling, ris och pommes med sallad, och lisa är så smart som skvetter olja på plattan och det började brinna, haha vi båda hamna i en kortvarig chocktillstånd hahaha och sen började lisa blåsa och grejer så det slutade att brinna. Sjuka är vi, hahaha. Ikväll händer inget speciellt, vi båda är sjukt trötta sen gårkvällen som var helt sick, bilder kommer ;) så vi har tänkt att ladda ner nån film och bara chilla, och jag (isabel) sover även hos lisa idag. Det kommer bli kul som vanligt, jaja ska sluta babbla nu och leta efter nån bra film.

Nån som har ett tips på en bra film, så säg till!
xoxo.

btw det är LISA som har gjort den "fina" headern. En ny kommer nåndag!


första inlägg :)

Hej alla söta bloggläsare (inga) Kort sammanfattning om vem vi är, två tjejer från sthlm snart 16 & 17 år gamla, vi startade bloggen för att dela med oss om vår roliga dagar & hoppas att ni stannar kvar. Vi kommer uppdatera er om allt möjligt och vi ska försöka uppdatera flera gånger om dan så just read it.

Lisa (svart) Och Isabel (rosa)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0